Datum: 26-09-2023 - 17:39
04
jun
'23
Gezellige vriendjesdag bij de Noordwijkse Hockey Club.
Geschreven door NHC
Foto's NHC

Gezellige vriendjesdag bij de Noordwijkse Hockey Club.

Afgelopen zondag, 4 juni, organiseerde de Noordwijkse Hockey Club (NHC) een gezellige ochtend voor basisschool jeugd. Jongens en meisjes maakten kennis met de hockey sport door middel van leuke spelletjes en estafettes. Zo’n zestig enthousiaste kinderen deden lekker mee aan oefeningen onder leiding van trainers, hulp trainers en de Heren 1....

Voor alle kinderen waren leen sticks aanwezig. Uiteraard was er ook springkussen. Als verrassing kregen alle deelnemers een bitje en een echte hockey bal mee naar huis. De ochtend werd afgesloten met een welverdiend ijsje. Het was een geslaagde ochtend!

Geïnteresseerden kunnen overigens altijd 3x gratis komen mee trainen. Geef je op via de website www.n-h-c.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.