Datum: 26-09-2023 - 18:57
06
jun
'23
Nationale Buitenspeeldag.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nationale Buitenspeeldag.

Woensdag 14 juni is de Nationale Buitenspeeldag. De gemeente nodigt alle kinderen uit om op die dag te gaan spelen op een fijne speelplek bij hen in de buurt. Pappa’s en mamma’s helpen jullie mee er een heerlijke buitenspeeldag van te maken?...

De Nationale Buitenspeeldag is een mooie aanleiding om alle kinderen bekend te maken met de mooie speelplekken in onze gemeente. De gemeente nodigt ze dan ook allemaal uit om tijdens de buitenspeeldag daar te gaan spelen. Als ouders, verzorgers of begeleiders een handje willen meehelpen…. 

Dichtbij huis fijn spelen
Tijdens de Nationale Buitenspeeldag staan bij de Wilgenrand buurtcoaches klaar om de kinderen een onvergetelijke buitenspeeldag te bezorgen. Maar ook zonder de buurtcoaches erbij kunnen kinderen dichtbij huis op een fijne speelplek aan de slag in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Met elkaar de speelplekken opknappen
Buurten en gemeente zetten zich in voor een woonomgeving waar kinderen fijn kunnen spelen. Dit betekent dat de speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk maar vooral erg leuk moeten zijn. Veel speelplekken zijn in samenspraak met de buurt opgeknapt. Hier is het overzicht.

Op een rij 

-Speelplek Dreefkant
-Speelplek Goudenregenstraat 
-Speelplek Hafkenscheidtlaan 
-Speelplek Hyacinthstraat 
-Speelplek Jacob Juchtstraat
-Speelplek Marjoleinstraat
-Speelplek Montessoristraat
-Speelplek Simon Emtinckstraat
-Speelplek Sperwerkroft
-Speelplek Wilgenrand 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.