Datum: 26-09-2023 - 18:20
06
sep
'23
Update: doorrijder meldt zich bij politie. Doorrijder gezocht na aanrijding met fietsster die ernstig gewond raakt. (Update: foto’s)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

Update: doorrijder meldt zich bij politie. Doorrijder gezocht na aanrijding met fietsster die ernstig gewond raakt. (Update: foto’s)

Op de rotonde Weteringkade met de Van de Mortelstraat is dinsdagmiddag 5 september een fietsster aangereden door een auto. De automobilist is niet gestopt maar doorgereden na de aanrijding. De auto betreft een Renault Captur, nieuw model, bruin van kleur, mogelijk met schade.....

De politie is uiteraard op zoek naar deze auto met de bestuurder en roept de bestuurder op zich te melden bij de pollitie. Heeft u iets gezien of bent u getuige geweest bel dan met de politie via 0900-8844.

Een vrijwilliger van brandweer Noordwijk die als één van de eerste ter plaatse was heeft met een andere voorbijganger eerste hulp verleend aan de fietsster.

De fietsster is ernstig gewond geraakt en in een vacuüm matras met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval.

De Weteringkade is voorlopig afgezet in beide richtingen gedurende het onderzoek.

Update 6 september 2023:
De politie laat weten dat de doorrijder van dit ongeval zichzelf in de nacht van 5 op 6 september heeft gemeld bij de politie. Het betreft een 56-jarige man uit Noordwijkerhout. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.