Datum: 26-09-2023 - 18:52
11
sep
'23
Caroline van der Plas (BBB) op uitnodiging van NOV/KOV te gast in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Caroline van der Plas (BBB) op uitnodiging van NOV/KOV te gast in Noordwijk.

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) was maandagavond te gast in Grand Hotel Huis ter Duin op uitnodiging van de Noordwijkse Ondernemingsvereniging en de Katwijkse Ondernemingsvereniging. De interesse onder de leden van beide verenigingen was groot, de zaal was flink gevuld met alleen leden, introducees waren deze keer niet welkom, behalve dan de burgemeesters van Noordwijk en Katwijk, zij waren uitgenodigd er bij aanwezig te zijn.....

De NOV en de KOV spraken al jaren erover om iets samen te doen. Om een aansprekend persoon uit te nodigen. Op 16 maart 2023 was er maar één aansprekend persoon die in beeld kwam en dat was Caroline. Ze werd in april al geboekt. Totdat het kabinet viel recent. Toen rees de vraag of de avond wel door moest gaan, want het moest geen verkiezingsbijeenkomst worden. Dat werd ook duidelijk gecommuniceerd met de zaal. 

Van te voren was aan de leden gevraagd geen ruchtbaarheid te geven aan de komst van Caroline, en nog een tijdje te wachten na afloop met foto's posten op social media, dit in verband met alle veiligheidseisen rondom Caroline. 

Caroline is sinds 2021 Tweede Kamer lid. Het eerste half uur vertelde Caroline voornamelijk over de totstandkoming van de partij, haar belevenissen op het Binnenhof en over haar binnenkomst met de trekker. Ze kenden de mensen van de Kamer alleen van tv, en dacht: 'wow, ik mag hier tussen staan, ik mag straks mee beslissen en dat is super bijzonder!'

Elke dag dat ze de Kamer binnenkomt is nog steeds bijzonder voor haar, bijzonder dat ze een volksvertegenwoordiger mag zijn. Dat gevoel moet elke politicus houden vind Caroline. In de Kamer heb je de kans om te laten zien waar de pijn zit vanuit het volk. Caroline zit aan de keukentafel bij de mensen thuis. En focus houden op je boodschap is haar boodschap.

En vooral een dikke huid hebben, je van niks aantrekken en je hoofd koel en je voeten warm houden.

De zaal kreeg ook de kans om vragen te stellen waar flink gebruik van werd gemaakt. Caroline nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ook na afloop was er tijd om met Caroline op de foto te gaan en haar even aan te spreken. 

Al met al een avond die voor beide ondernemingsverenigingen zeer geslaagd was., 

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.