Datum: 26-09-2023 - 18:23
12
sep
'23
Sport- en spelochtend Basisschool de Schapendel en SO de Duinpieper een groot succes!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sport- en spelochtend Basisschool de Schapendel en SO de Duinpieper een groot succes!

Op vrijdag 8 september jl. hebben de leerlingen van SO De Duinpieper en Basisschool De Schapendel een geweldige ochtend met elkaar beleefd!...

De vakleerkrachten ven beide scholen hebben samen de koppen bij elkaar gestoken om voor alle leerlingen van de beide scholen een geweldige sport- en spelochtend te organiseren. In gemengde groepjes hebben de leerlingen met elkaar spelletjes op het schoolplein gedaan. Ze konden er boogschieten, zomer skiën, sjoelstenen schieten, darten, bottle flip estafette en wedstrijdje hardlopen. De leerlingen van de bovenbouw van de Schapendel begeleidden de jongere kinderen en kinderen van de Duinpieper. Wat werd er goed samengewerkt en veel gelachen.

Naast de spelletjes werd ook een bezoek gebracht aan beide scholen. Een beetje spannend was het wel. De kinderen van de Duinpieper mochten hun klas aan leerlingen van de Schapendel laten zien en ook mochten de leerlingen van de Duinpieper een bezoekje brengen aan de Schapendel.

Leerlingen van VSO ‘t Duin hebben ondertussen ongeveer 300 pannenkoeken gebakken op deze zeer warme ochtend, waarvan alle kinderen van de 3 scholen aan het einde van de ochtend heerlijk van hebben genoten.

De ochtend was een groot succes en de samenwerking is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

Met dank aan alle leerkrachten en ouders die deze ochtend mede mogelijk hebben gemaakt door bij de spelletjes te assisteren.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.