Datum: 26-09-2023 - 18:27
14
sep
'23
De Zonnebloem afdeling Noordwijk viert het 55-jarig bestaan.
Geschreven door De Zonnebloem
Foto's De Zonnebloem

De Zonnebloem afdeling Noordwijk viert het 55-jarig bestaan.

Dat werd gedaan met bijeenkomsten bij Wijngaard Noordwijk en het hijsen van de vlag aan de vuurtoren Noordwijk. Bij de ontvangst bij de wijngaard werden de aanwezigen verrast met een goede uitleg van de (wijn)historie van Noordwijk en tijdens de lunch werd er uiteraard geproefd van echte Noordwijkse wijnen en druivensap. De gerechten van de lunch sloten daar perfect op aan....

De vuurtoren werd op woensdag beklommen en de vlag gehesen, want heel Noordwijk mocht weten dat we al 55 jaar leuke en gezellige activiteiten organiseren zodat ook mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten en niet in een isolement hoeven te geraken.

Wilt u ook deelnemer of vrijwilliger worden bij de Zonnebloem Noordwijk: neem contact op via www.zonnebloem.nl/noordwijk of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.