Datum: 26-09-2023 - 17:46
16
sep
'23
Cultuurmarkt Noordwijk feestelijk geopend door Koen van Toen en Jennie Lena.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Cultuurmarkt Noordwijk feestelijk geopend door Koen van Toen en Jennie Lena.

De Cultuurmarkt van Noordwijk is zaterdagmiddag 16 september feestelijk geopend op het plein bij de Oude Jeroenskerk. De opening werd gedaan door Koen Marijt, Noordwijker van het Jaar, Daarna startte Jennie Lena de middag, de zangeres die internationaal doorbraak na haar succesoptreden in de Voice of Holland....

Gedurende de hele middag is het podium vol met sprankelende lokale talenten die iedereen gaan verrassen. Daarnaast zijn er vele kraampjes met plaatselijke culturele verenigingen die zich graag presenteren aan het publiek. Ook Harmoniekapel Crescendo verzorgt een mooi optreden op de markt. 

De Cultuurmarkt is een gezellig evenement voor jong en oud. En als je er dan toch bent, bezoek dan ook de informatiemarkt met activiteiten waar leuke prijzen te winnen zijn. Voor kinderen is er een prijsvraag en staat er een schminkartiest klaar. 

De middag duurt tot 17.00 uur, kom gezellig langs!

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.