Datum: 26-09-2023 - 17:54
18
sep
'23
Neem afscheid van locatie Zeehonk. Iedereen is welkom op dinsdag 3 oktober.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Neem afscheid van locatie Zeehonk. Iedereen is welkom op dinsdag 3 oktober.

Locatie Zeehonk maakt onderdeel uit van fusieschool Zeehonk-Wakersduin. Het gebouw van Wakersduin is onlangs gesloopt. Alle leerlingen zijn momenteel gehuisvest in locatie Zeehonk. Naar verwachting verhuizen alle kinderen na de herfstvakantie naar het prachtige en duurzame gebouw KC Op Zee...

Op 3 oktober nemen de kinderen en het team afscheid van locatie Zeehonk. Overdag krijgen de kinderen korte workshops, door het gebouw heen, met als thema afscheid. Ook nemen ze samen met de leerkracht een kijkje in de nieuwbouw. 

Na schooltijd is iedereen die herinneringen heeft aan Zeehonk, welkom voor een rondje door de school en een drankje. Oud-leerlingen, ouders, oud-leerkrachten en omwonenden zijn van harte welkom tussen 16.00 -18.00 uur.

In de aula liggen allerlei materialen en herinneringen. Mensen waarvoor deze spullen van betekenis zijn, mogen deze meenemen. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.