Datum: 30-11-2022 - 14:36
28
nov
'22

Vooraf tekende Marcel IJzendoorn voor een gelijk spel. De bij de rust behaalde voorsprong van 0-2 zorgde voor een positieve stemming. Maar de reële kijk vooraf dat SJC met een gelijkspel tevreden mocht zijn bleek achteraf getuige van realistisch optimisme….

21
nov
'22

Op papier zou het een makkelijke wedstrijd zijn. Het Rotterdamse VOC behaalde in zijn laatste vier wedstrijden slechts een keer 3 punten. En het doelsaldo van 20 voor en 23 tegen gaf ook aan dat het geen hoogvlieger betrof. Maar het werd een bijzondere middag en niet alleen omdat de aanvankelijk druilige omstandigheden langzaam maar zeker in gestaag vallende regen veranderde….

15
nov
'22

De toeschouwers achter het doel van HBS-goalie Delano Kortstam hoorden het Opa Frans in de 88e minuut van de wedstrijd duidelijk zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat Aaron er straks nog eentje inschiet. Zo’n onverwachte bal uit een draai geschoten. En zijn woorden galmden nog na toen het bijna ook nog gebeurde. Substitute  Aaron Koeman kwam op links het strafschop gebied in en zijn schot uit een halve draai zeilde over de keeper….

07
nov
'22

Het doemscenario zoals tegen RKAVV, in korte tijd de wedstrijd volledig  uit handen geven ,kwam SJC supporters weer op het netvlies. Dat was na zo’n kwartier spelen. Toen SJC opnieuw uit het niets binnen 2 minuten tegen een 0-2 achterstand aan keek. Het zou toch niet! Maar deze keer bleven  de koppies omhoog en toonde de ploeg van trainer IJzendoorn een enorme veerkracht….

31
okt
'22

Na een week extra de tijd te hebben gekregen om de zure nederlaag tegen RKAVV te verwerken moest SJC een stevige busreis maken naar Heino. Om de lokale club met diezelfde naam te gaan bestrijden. Heino is een plaats vlak bij Zwolle en een dorp met ruim 7000 inwoners wat onderdeel is van de gemeente Raalte….

31
okt
'22

Het damesteam van vv Noordwijk, uitkomend in de 4e Klasse met vooral tegenstanders uit de directe omgeving, kent een goede start van de competitie.Van de vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden werden er vier gewonnen, de enige wedstrijd die (ongelukkig) met 3-2 werd verloren was tegen Rijnsburgse Boys Vrouwen….

23
okt
'22

Na 2 verloren wedstrijden heeft Fluks afgelopen zaterdag de goede lijn weer opgepakt. In een enerverende wedstrijd werd De Eemvogels met 10-9 verslagen. Met de van blessure teruggekeerde Sanne Koch in de basis startten de Noordwijkers moeizaam. De eerste scores waren voor de gasten en het duurde 12 minuten voordat Fluks (via 2 afstandsschoten van Joost Passchier) de eerste punten op het scorebord wist te zetten….

17
okt
'22

De wedstrijd in de 4e divisie zou een topper moeten worden. Koploper RKAVV kwam op bezoek bij goed presterend SJC, na 7 wedstrijden op een 2e plek. Maar van een echte wedstrijd is helaas nooit sprake geweest. Want voordat er 5 minuten waren gespeeld was de stand al 0-2….

11
okt
'22

Na de matige (maar gewonnen) wedstrijd 2 dagen eerder kwam Fluks dit weekend opnieuw in actie, ditmaal tegen Luno uit Linschoten. Fluks was de hele wedstrijd de mindere met als gevolg het 2e verlies deze competitie….

10
okt
'22

Het lijkt een niet te kloppen tegenstander. Want voor de derde keer op rij zag SJC geen kans om de Velsenaren, tot nu toe een laagvlieger met 1 gewonnen wedstrijd, de wil op te leggen. Was het de instelling, was het tactisch niet in orde of speelde toeval een belangrijke rol?….

09
okt
'22

Na het verlies afgelopen zaterdag was het zaak voor Fluks om in de doordeweekse wedstrijd tegen Wolderwijd de draad weer op te pakken, om de aansluiting met de koplopers in de competitie niet te verliezen. Wat op papier een makkelijke avond had moeten worden, bleek een moeizame strijd waarin Fluks maar net aan sterk genoeg was om de punten in Noordwijk te houden…..

03
okt
'22

Na een goede competitiestart (2 gewonnen duels) ging Fluks afgelopen zaterdag in Den Haag de strijd aan met Dunas. 16 gescoorde punten bleken niet voldoende voor de winst, omdat Dunas hier maar liefst 21 treffers tegenover zette….

03
okt
'22

SJC blijft nog een poosje in de feestelijke stemming die vorige week ontstond tijdens de zo geweldige viering van het jubileum. Want er was zondag opnieuw zo’n feestelijke stemming tijdens terugreis van het winnende team naar Noordwijk….

26
sep
'22

Het werd een speciale wedstrijd op de speciale dag waarop SJC na 2 jaar vertraging eindelijk de belofte van een jubileumclubfestijn voor eigen leden kon inlossen. En op de volgepakte tribune zagen de supporters dat ook mannen van coach Marcel IJzendoorn er een speciale dag van maakte. De uiteindelijke 3-0 overwinning maakte de feestvreugde dan ook compleet….

18
sep
'22

Een wedstrijd op het terrein van de Zouaven is voor SJC niet altijd even gemakkelijk geweest. De West-Friesen zijn echter deze competitie nog op zoek naar de juiste manier van spelen. Ook al omdat ze met een zeer jonge ploeg, een groot deel uit de eigen jeugd, gaan proberen om in de 4e divisie een vaste plaats te veroveren….

12
sep
'22

De diverse media kondigde het aan als een confrontatie tussen 2 koplopers. De realiteit is natuurlijk dat het slechts om een wedstrijd ging tussen 2 ongeslagen ploegen in een competitie die slechts 2 voetbalweekenden oud is. Westlandia was deze keer te gast bij SJC op de fonkelnieuwe accommodatie aan de Lageweg….

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.