Datum: 14-08-2022 - 14:15
20
jun
'22

Afgelopen zaterdag speelde Fluks de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het laag geklasseerde Sperwers. Het werd een leuke wedstrijd waarin Fluks de punten in eigen huis hield door de Rotterdammers met 20-17 te verslaan….

13
jun
'22

Op een mooie zonnige zaterdag stond de laatste uitwedstrijd van Fluks 1 gepland in Delft, tegen de studentenvereniging Paal Centraal. Beide teams hebben elkaar al meerdere keren getroffen tijdens eerdere competities of tijdens oefenwedstrijden. In het najaar werd er nipt gewonnen door Fluks 1, dus ook vandaag waren de Flukser gedreven om de punten mee naar Noordwijk te nemen….

07
jun
'22

Het werd uiteindelijk het gewenste feestje. De eerste mogelijkheid om promotie te realiseren werd benut. SJC versloeg Alphense Boys op basis van inzet en teamspirit en via 3 uitstekende doelpunten. De ogenschijnlijk onnodige tegentreffer kwam zo vroeg in de 2e helft dat er tijd voldoende bleek om alsnog overtuigend de winst te pakken….

30
me
'22

Winnen in en tegen Emmen leek eenvoudig, was eenvoudig en werd bewerkstelligd door een geconcentreerd spelend SJC. Deze keer een overtuigend SJC die de gedoodverfde degradatiekandidaat direct in de tang durfde nemen….

27
me
'22

Bij aanvang van de wedstrijd van SJC knalde het vuurwerk oorverdovend terwijl vervolgens de rode clubkleur van de Zouaven, via de uitbundige rookwolken, over het kunstgrasveld richting fonkelnieuwe clubhuis van SJC trok….

23
me
'22

De volleybaldames van het eerste team uit Noordwijk reisden afgelopen vrijdagavond (20 mei) af naar Rijswijk om de kampioenstitel in de wacht te slepen. De taak was 1 set te winnen van de geduchte nummer 2 in de competitie: InterRijswijk D4. De eerste set ging erg gelijk op, met sterk volleybalspel aan beide kanten van het net. Halverwege de set leek NOVO de winst naar zich toe te trekken, maar uiteindelijk pakte InterRijswijk het eerste punt (setstand 25-19)….

16
me
'22

Op het nieuwe veld van Fluks vond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie van het 1e team plaats. Net als de uitwedstrijd bij Nexus werd er vanaf het begin fysiek gespeeld door de Rotterdammers. Vrij snel stond de stand op 0-2 voor Nexus. Fluks wist weer terug te komen naar 4-4 door mooie aanvallen die resulteerden in doelpunten uit schoten….

15
me
'22

Teleurstelling alom. Opnieuw kon SJC de verwachtingen niet waarmaken. Deze keer was het in degradatienood verkerend TAC’90 die, zij het wel met kunst en vliegwerk, de wedstrijd in eigen voordeel besliste….

09
me
'22

Het ging ergens om en daarom leek het aanvankelijk een spannende wedstrijd te gaan worden. Maar het werd meer dan een tegenvaller. Want na 90 minuten stond er 2-6 op het scorebord en konden de SJC’ers slechts met gebogen hoofd de kleedkamer op gaan zoeken….

02
me
'22

Het is zondagmorgen 9 uur. De selectiegroep van SJC, overigens zonder een zieke Chris Hoogervorst, staat klaar om aan de reis naar Haren in Groningen te gaan beginnen. Bijna 11 uur later bellen we met trainer Marcel IJzendoorn die ons verteld dat de bus, met aan boord een zingende spelersgroep en breed lachende technische staf, nog een uur voor de boeg heeft…

24
apr
'22

De gezamenlijke huldeblijk van de spelers aan de schare SJC-supporters op het terras van het fonkelnieuwe clubhuis maakte duidelijk hoezeer de SJC’ers de steun van hun supporters op prijs stelden. En met reden, want het creatieve gezang en de uitbundige toejuichingen tijdens de wedstrijd tegen SDO uit Bussum, misten hun uitwerking niet….

24
apr
'22

Fluks en Sporting Badhoevedorp troffen elkaar afgelopen zaterdag (in de eerste veldwedstrijd van 2022) al voor de vierde keer dit korfbaljaar. Na de winst van Fluks tegen deze tegenstander in de laatste zaalwedstrijd beloofde het een spannende wedstrijd te worden…

18
apr
'22

SJC wilde  graag mee doen om de prijzen in de hoofdklasse A. En met enorme reeks van goede prestaties kwam daar nadrukkelijk zicht op. Met het Paasweekend voor de deur kwam de druk erop. En mogelijk was het die druk die een rol heeft gespeeld in de wedstrijd tegen de rkvv Velsen…

11
apr
'22

Zoals de Noordwijkers in de loop der jaren eerder hebben bewezen een koploper te kunnen onttronen was deze wedstrijd wel weer één om te herinneren. Het sterke Zaanstad werd in Noordwijk verrast en wisten maar één punt mee te nemen….

11
apr
'22

De woorden van trainer IJzendoorn na afloop waren veelzeggend. Want terwijl hij na afloop de felicitaties in ontvangst nam liet hij weten: ‘Vandaag ben ik weer trots op de jongens. Vorige week zag ik elf eilandjes en daarom schreef ik op het bord, ‘we spelen mét elkaar, we spelen voor elkaar’. Dat werd heel goed begrepen want vandaag stond er een team zoals ik dit graag zie.’…

04
apr
'22

SJC uiteindelijk kansloos in Rotterdam. En aan de langeaaneengesloten reeks van succesvolle duels is nu een einde gekomen. In Rotterdam kwam de ploeg van Marcel IJzerdoorner feitelijk nauwelijks aan te pas. De 5-1 nederlaag drukt SJC met de neus op de feiten…

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.