Datum: 06-06-2023 - 11:55
11
okt
'22
Fluks komt tekort tegen Luno.
Geschreven door Fluks
Foto's Redactie BON

Fluks komt tekort tegen Luno.

Na de matige (maar gewonnen) wedstrijd 2 dagen eerder kwam Fluks dit weekend opnieuw in actie, ditmaal tegen Luno uit Linschoten. Fluks was de hele wedstrijd de mindere met als gevolg het 2e verlies deze competitie….

In de vorige wedstrijd viel Joella van Baren uit met een enkelblessure, en net als de eerder al (eveneens aan de enkel) geblesseerd geraakte Joek Kwakernaak zal het herstel nog wel enige tijd duren. Daarnaast is Sanne Koch al langere tijd geblesseerd. Hierdoor moest wederom een beroep gedaan worden op spelers uit FLuks 2. Met Amy Duindam en Sanne Heemskerk in de basis kwam Fluks nog wel goed uit de startblokken, maar al snel werd duidelijk dat de punten vandaag duur zouden zijn. De van beide zijden matige eerste helft werd met een 3-7 achterstand afgesloten. 

De hoop op herstel in het 2e bedrijf werd in de eerste seconden na de herstart al op de proef gesteld na een snelle score van Luno. Hierna volgde een fase waarin er door beide ploegen meer gescoord werd, maar een goed resultaat bleek er voor Fluks al snel niet meer in te zitten. Het zelfvertrouwen lijkt te ontbreken, en door veel plaatsingsfouten werden er weinig kansen gecreëerd. En waar er wel kansen lagen, werden ze gemist. Luno behaalde uiteindelijk met 11-14 een verdiende overwinning 

Na 5 gespeelde duels vinden we Fluks terug in de middenmoot. Hoewel slechts 2 punten minder dan de koplopers zal het (gelet op 2 nederlagen in 8 dagen tijd) de komende weken beter moeten om weer richting de plaatsen te komen die aan het einde van het seizoen recht geven op promotie. Er lijkt een soort berusting in het team geslopen te zijn waardoor niet dat beetje extra gebracht kan worden wat nodig is om het de topteams moeilijk te maken. Volgende week staat in Diemen het duel tegen koploper Victoria op het programma, dan zal moeten blijken of het team de weg naar boven weer kan vinden. 

 Foto: PR

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.