Datum: 08-06-2023 - 08:21
12
dec
'22
Volleybal: NOVO jeugd op podium bij seizoensafsluiting.
Geschreven door NOVO
Foto's Redactie BON

Volleybal: NOVO jeugd op podium bij seizoensafsluiting.

De jongste volleybaljeugd van NOVO heeft dit weekend prijzen in de wacht gesleept. Op het vijfde regiotoernooi van dit seizoen werd de balans opgemaakt en medailles verdiend door de beste drie teams per niveau. Een mooie kers op de taart voor de twee NOVO teams die dit jaar voor het eerst op niveau 4 meespeelden. Elk toernooi hebben ze met veel plezier,…

enthousiasme en inzet gespeeld. Dit resulteerde in evenveel gewonnen sets en een mooie tweede en derde plek in de eerste helft van de competitie. Op naar een mooie tweede helft van het seizoen! 

Ben je tussen de 6-12 jaar en wil je ook volleyballen? Kom op woensdagen om 17:00 naar Sportpark Duinwetering voor een proeftraining bij NOVO, de volleybal vereniging van Noordwijk.

Foto’s: PR

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.